Hörnli al estil dels llenyataires

Ingredients

  • 400 grams de pasta, (macarrons petits cur-vats)
  • 200 g de pernil cuit, sencer
  • 80 g de cansalada fumada,
  • 40 g de ceba
  • 2 dents d'all
  • 20 g de mantega
  • 80 g de nata, crema de llet o similar, a escollir
  • 40 g de formatge ratllat
  • 4 g d'alfàbrega
  • 8 g de Julivert
  • Sal i Pebre

4 racions

Elaboració

Talla el pernil i la cansalada a daus petits.
Pela la ceba i l'all molt finament .
Cuina els macarrons en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente, refreda amb aigua.
Fregeix en la mantega , la ceba, l'all, la cansalada i els cubs de pernil.
Afegeix la crema i porta a ebullició breument.
Assaona be amb sal i pebre.
Afegeix l'alfàbrega i el julivert finament picat.
Escórrer la pasta i barreja bé amb la salsa, els arranj-as en els plats.
Escampa per sobra el formatge ratllat i serveix calents o freds.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1767 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: