Hörnli al estil dels llenyataires
Ingredients
- 400 grams de pasta, (macarrons petits cur-vats)
- 200 g de pernil cuit, sencer
- 80 g de cansalada fumada,
- 40 g de ceba
- 2 dents d'all
- 20 g de mantega
- 80 g de nata, crema de llet o similar, a escollir
- 40 g de formatge ratllat
- 4 g d'alfàbrega
- 8 g de Julivert
- Sal i Pebre
4 racions
Elaboració
Talla el pernil i la cansalada a daus petits.
Pela la ceba i l'all molt finament .
Cuina els macarrons en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente, refreda amb aigua.
Fregeix en la mantega , la ceba, l'all, la cansalada i els cubs de pernil.
Afegeix la crema i porta a ebullició breument.
Assaona be amb sal i pebre.
Afegeix l'alfàbrega i el julivert finament picat.
Escórrer la pasta i barreja bé amb la salsa, els arranj-as en els plats.
Escampa per sobra el formatge ratllat i serveix calents o freds.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1767 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.